Bulunduğunuz sayfa:

Ziyaretçi Defterine Yaz

NERGİZ ASLAN    14 Mayıs 2013 16:09 | Ankara
Merhaba arkadaşlar. Ben ebelerin de tüm yetkilere sahip bir meslek grubu olmasını istiyorum. Bu konuda birbirimizi desteklememiz gerekiyor. Okul müfredatinda aldığımız dersler hemşireler ile aynı olmasına rağmen bütün sertifika ve belgelerden mahrum bırakılıyoruz. Aldığım cevaplar hep ebeler dernek olarak bakanlığa baskı yapmalı diyorlar.Lütfen bizler de diyaliz sertifikası, enfeksiyon kontrol hemşireliği sertifikası, kalite belgesi ve Aile Hekimliği Danışma sertifikası alabilelim.

DÖNDÜ    18 Mart 2013 15:18 | ANKARA
dayen1919@hotmail.com
yeni üye oldum.1990 yılından bu yanaebe olarak çalışıyorum.arkadaşlardan destek bekliyorum.

Site Yönetimi    05 Şubat 2013 15:52 | İstanbul
Sitemiz ile ilgili görüşlerinizi ziyaretçi defterimize yazabilirsiniz.

Ziyaretçi Defteri Kayıtlar

Sosyal medyada biz...