Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Duyurular arrow 42. Olağan Genel Kurul Toplantısı
42. Olağan Genel Kurul Toplantısı Yazdır E-posta
42.OLAĞAN GENEL KURUL RAPORU

Derneğimiz 42.olağan Genel Kurul ‘u 20.12.2014 tarihinde st.15.00-17.00 arasında Ankara Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim Araştırma Hastanesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilmiştir.

Duyarlılık göstererek toplantıya katılan ve oy kullanan tüm üyelerimize teşekkür ederiz.

42.Olağan Genel Kurul Toplantısında;

1) Divan Heyeti Başkanlığına Burcu TUNER, Divan katipliğine Arzu KUL ve Kamile AYDEMİR ERGEÇ oybirliği ile seçilmiştir.

2) Dernek Başkanı tarafından Dernek faaliyet rapor sunulmuş gelen soru ve cavapların ardından oybirliği ile kabul edilmiştir.

3) Denetim Raporu Şehri ÖZDDEMİR tarafından sunulmuş oy birliği ile kabul edilmiştir.

4) Dernek Saymanı Fatma Deniz SAYINER tarafından Dernek Bütçesi açıklanarak oy çokluğu ile kabul edilmiştir.

5) Derneğin yıllık üyelik aidatının 50 TL ye çıkarılması teklif edilmiş olup oy çokluğu ile kabul edilmiştir.

6) Yönetim Kurulu ve denetim kurulu adayları açıklanarak adayların kendilerini tanıtmaları için ikişer dakika süre tanınmıştır.

7) Adaylar gizli oylama usulü ile oylanarak 7 asil Yönetim Kurulu üyesi,3 asil denetim kurulu üyesi seçilmiştir.

Üyelerimize Önemli Duyuru

EBELER DERNEĞİ 43. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI ÇAĞRISI

Eğitim Duyurusu

Üyelik Aidatları

2015 Faaliyet raporu (yeni)

Posta ve Kargo tesliminde yaşanan aksaklıkların önlenmesi

Makale yayın
Yayınlanmasını isteğiniz makalelerinizi bize gönderin web sayfamızda yayınlayalım. Böylece daha çok meslektaşımız çalışmanızdan yararlanmış olsun.

Uzman Ebelik Resmi Gazetede Yayınlanmıştır...
15 Nisan 2015 Tarih ve 29327 sayılı Resmi Gazetede Uzman Ebelik ile ilgili yasal düzenleme yayınlanmıştır. Bilgi için....

İmza Kampanyası

“Daha iyi yarınlar için; Ebemi geri istiyorum”
imza kampanyası.

İmza Kampanyasına erişmek için tıklayınız...

Komisyon Yönergesi
 Uzun zamandır çalışmalarını yürüttüğümüz Komisyon Yönergemiz yayınlanmıştır... Bilgi için...

Uzman Ebelik
Bazı KHK Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi (Torba Kanun),
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi.

Derneğimiz tüm ülkede meslektaşlarımızın geniş katılımı ile Dünya Ebeler Günü kutlamaları planlamaktadır. Ayrıntılı bilgiye faaliyet planından erişebilirsiniz.......

42. Olağan Genel Kurul Toplantısı
42. Olağan Genel Kurul Toplantısı başarı ile sonuçlanmıştır. Yeni Yönetim kurulumuza başarılar dileriz.

Mevzuat Bölümü Güncellenmiştir......
KHK ile 6514 Sayılı Sağlık Bakanlığı Görevleri Hakkında Kanun Değişkliği, Sağlık Meslek Mensupları Diğer Meslek Mensuplarının İş Ve Görev Tanımlarına Dair Yönetmelik, Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları Yönetmeliği web sayfamız mevzuat bölümüne eklenmiştir.

EBELİKTE İLK DOKTORA PROGRAMI

Ülkemizde ebelik mesleğinin gelişimi adına milad niteliğinde, önemli bir adım atıldı. Atatürk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü EBELİK ANABİLİM DALINDA İLK DOKTORA PROGRAMI açıldı. Ebelik tarihinde anlamlı bir yer edinecek olan bu gelişme için, başta Atatürk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı, saygıdeğer hocamız, Prof. Dr. Türkan Pasinlioğlu olmak üzere, emeği geçen tüm akademik kadroya saygı ve teşekkürlerimizi sunarız...

Doktora programına başlayabilmek için, belli bir ALES ve dil puanını almış olmak gerektiğini hatırlatır, başvuru tarih ve koşulları için anılan üniversitenin web sayfasını takip etmenizi önemle rica ederiz.

Yeni Web Sitemiz Yayında

Siz değerli üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek amacıyla yeni web sitemiz yayına açılmıştır.