Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow İletişim

İletişim:

Adres: Talatpaşa Bulvarı Gevher Nesibe İş Merkezi 113/15 Hamamönü Altındağ ANKARA

Önemli Not:

Dernek merkezimizde süreki bir çalışan bulunamadığından gelen posta ve kargoların teslimatında bazı aksaklıklar olabilmektedir. Üyelerimizin mağdur olmamaları için aşağıdaki adresi kullanmaları önemle rica olunur.

Adres:
Nezide TOPUZ

Kent Koop. Mah. 1820.Cad. Kent 92 sit. B blok no: 12 Batıkent/Ankara

LÜTFEN iletişim için ,

Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır adresine iletişim bilgileriniz ile birlikte e posta gönderin.

Yoğunluğa göre, size geri dönülecektir.

Konusuna göre ulaşmak istediğiniz Yönetim Kurulu üyelerine ulaşmak için ise aşağıda belirtilen kişisel e-posta adreslerine mail gönderebilirsiniz.

TÜRK EBELER DERNEĞİ Yazdır
Adres:
Talatpaşa Bulvarı Gevher Nesibe İş Merkezi 113/15 Hamamönü
Altındağ ANKARA
Türkiye
06230

Resimdeki kodu giriniz:
Bu görüntü bir karıştırılmış metin içerir
ipucu: görüntüyü okumakta zorlanıyorsanız yenile ikonuna tıklayınız